GTA V SATIN ALMA REHBERI

Grand Theft Auto V,  efsana serinin son çıkan oyunudur. Los Santos(Los Angeles) ve Blaine County(Kırsal Bölgede) de geçmektedir. Açık dünya oynanışının sınırları zorlayan bir oyun olmuştur.



İlk kez 3 ana karakteri yönetme özelliği eklenmiştir. Michael – Franklin ve Trevor üçüde birbirinden farklı hayatlara sahip karakterler kendi hayatlarını yaşıyorlar. Kendi çevreleri var. Michael’ın işleri iyi gitmeyince Franklin ve Trevor’la ekip oluyor.

Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013

Tür: Açık Dünya Oynanış – Aksiyon

Platformlar: PS3 & XBOX360

Yapımcı: Rockstar Games

Stüdyo: Rockstar North

Dağıtımcı: Take2 Games

Türkiye Dağıtımcısı: Aral Game



Los Santos: Güneş ışınlarıyla yıkanan ve kişisel gelişim guruları, yıldız adayları ve eski yıldızlarla dolup taşan bu devasa metropol, bir zamanlar Batı dünyasının göz bebeğiyken, artık ekonomik belirsizlik ve ucuz reality şovların hüküm sürdüğü bir çağda ayakta kalmaya çalışıyor.

Bu karmaşanın ortasında birbirinden çok farklı üç suçlu kendi hayatlarını kurtarmak ve başarılı olmak için plan yapıyor: Artık gerçek fırsatları kovalamak ve ciddi paralar kazanmak isteyen eski sokak gangsteri Franklin, emeklilik günleri umduğundan çok daha sönük geçen eski profesyonel dolandırıcı Michael ve tek istediği ucuza kafayı bulup büyük bir vurgun yapmak olan tehlikeli psikopat Trevor.

Seçenekleri gitgide daralan bu ekip, kendilerini paraya boğabilecek bir dizi cüretkar ve tehlikeli soyguna girişerek her şeylerini riske atıyor.

Teknik Özellikler:

Rockstar Games’in bugüne kadar yarattığı en geniş ve en iddialı oyun olan Grand Theft Auto V şimdiki nesil konsolların mevcut işlemci gücünden en son damlasına kadar yararlanmaktadır. Böylesine devasa ve detaylı bir dünyada sizlere en iyi deneyimi sunabilmemiz için oyunu PlayStation 3′e kurmanız gerekecektir.

Grand Theft Auto V tek diskten oluşacak ve oyunu taktığınız anda içeriği kurmaya başlayacaktır. Oyuncular yaklaşık 8GB yer kaplayacak kurulum biter bitmez oyunu oynamaya başlayabileceklerdir.

0 yorum :